lauantai 4. toukokuuta 2013

Leirin viimeset askeleet

Tervehdys taas! Teneriffalla alotellaan pian viimestä viikkoa ja onneksi hyvissä merkeissä. Isommilta haavereilta on vältytty ja treenit on sujuneet odotetusti. Hyppytreenejä on kertynyt tähän mennessä kolme ja jokaisessa on menty eteenpäin..se on mielestäni pituushyppääjälle ihan kiva juttu :D Jokaiseen treeniin on etukäteen asetettu tavoitteita ja niihin on pyritty, yleensä myös ylletty. Tekniikkapuoli alkaa toimia ja pitkästä aikaa hyppääminen tuntuu hauskalta. Isoin syy on se, ettei kokoajan huoleta, että mikä paikka nyt napsahtaa huonon tekniikan vuoksi. Seuraavaa hyppysessiota odottaa innolla eikä pelonsekaisin tuntein.

Muillakin osa-alueilla mennään eteenpäin ja yleisfiilis kehossa on hyvä. Harjoitusohjelma on fiksusti rakennettu niin, että tärkeissä treeneissä on fressi olo ja tehoja saa irti sen mitä pitääkin. Palautumisesta pidetään huolta sekä riittävällä levolla, että sensei Lätsän käsittelyillä. Olosuhteet on kuin luotu huippuyleisurheiluun. Niin kelit, ruoka, seura kuin muutkin osa-alueet on niin sanotusti buenot!

Ainoa heikompi puoli näillä leireillä on se, että kaikki pyörii kokoajan urheilun ympärillä. Välillä olisi hyvä saada muutakin ajateltavaa ja tekemistä. Tähän ”ongelmaan” on yritetty keksiä ratkaisuja: Takana on minigolffia, pari surffauskertaa, snookeria ym. Surffauksesta on pakko mainita sen verran, että toimii äärimmäisen tehokkaana ylävartalopunttina :D ja hauskaa on! Saa nähdä lähdetäänkö seuraavalle leirille oma lauta kainalossa ;) Eilen alkoi myös jokavuotinen taistelu siitä, missä päästään katsomaan Suomilätkää, eli eiköhän täälä vielä viikon ajan saada aikaa kulumaan.

Näissä tunnelmissa lähdetään siis kohti loppusuoraa, joka pituushypyssä ei tosin ole kovin pitkä. Pian ollaankin jo lankulla, eli ensimmäisissä kisoissa, joita tällä hetkellä suunnitellaan kuumeisesti. Sitten ei enää tarvii kun pöllytellä sitä hiekkaa reilusti edellisvuosia pidemmällä ja sehän nyt taas on sanomattakin selvää! Hyvää keväänjatkoa ja kuulemani mukaan lämpimiä kelejä sekä aurinkoa sinne koto-Suomeenkin!

Over and out,

-ok-

Ei kommentteja: